Latvijas restorāni “Falstaff International” topā
Starptautiskais “Falstaff International” restorānu ceļvedis ir iekļāvis 70 Latvijas restorānus no Rīgas un reģioniem.
Restorānu vērtēšanas kritēriji
Ceļvedī restorāni tiek vērtēti pēc punktu sistēmas, kurā tiek ņemti vērā ēdiena kvalitāte, dzērienu piedāvājums, apkalpošanas līmenis un restorāna iekārtojums.
Latvijas labākie restorāni pēc “Falstaff International” vērtējuma
Latvijas restorānu topā pirmajā vietā ar 96 punktiem ierindojas “Michelin” zvaigzni saņēmušais “Max Cekot Kitchen”. Otrajā vietā ar 95 punktiem atzīts “Barents”, bet trešajā vietā ar 92 punktiem ierindojas restorāns “Kest”.
Latvijas restorāni dažādās kategorijās
“Falstaff International” ceļveža autori sarindojuši Latvijas restorānus vairākās kategorijās, piemēram, “Labākie restorāni netālu no Rīgas”, “Labākie Latvijas viesnīcu restorāni”, “Labākie zivju restorāni Latvijā” un citās.
Par “Falstaff International” ceļvedi
“Falstaff International” dibināts 1980. gadā, un tas ir viens no lielākajiem vīna, ēdiena un ceļojumu žurnāliem vāciski runājošajā Eiropas daļā. Žurnāla auditorija, gan tiešsaistē, gan drukātajā formā, sasniedz vairākus miljonus lasītāju.
Kur atrast “Falstaff International” ceļvedi?
“Falstaff International” ceļvedis ir pieejams tīmekļvietnē “falstaff.com“, kur var atrast detalizētu informāciju par visiem iekļautajiem restorāniem un to vērtējumiem.